A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

«Тиждень доброчесності»

Дата: 13.02.2023 20:25
Кількість переглядів: 32

Доброта – найбільша цінність нашого життя. Її не можливо купити ні за які гроші, вона по краплиночці виховується змалечку. Доброчесна людина, насамперед, чесна перед собою та перед своїм оточенням і суспільством. Ця якість виховується, практикується та передається через приклади з покоління в покоління.

У рамках «Тижня доброчесності» учні з ООП Теребовлянського НРЦ під час виховної години класного керівника обговорювали різні життєві ситуації, створювали правила доброти. У процесі спілкування учні усвідомили, що таке: чесність, довіра, справедливість, повага, відповідальність; на практичних ситуаціях вчилися розрізняти доброчесні та недоброчесні дії. Підсумком виховного заходу був перегляд відеоролика «Поради з академічної доброчесності для школярів».

      На зображенні може бути: 3 людини та у приміщенні   На зображенні може бути: 8 людей, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні   На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, дитина та у приміщенні   На зображенні може бути: 16 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 15 людей та люди стоять   На зображенні може бути: 6 людей, дитина, люди стоять та текст «твори обро A»На зображенні може бути: 2 людини   На зображенні може бути: 4 людини, дитина та у приміщенні   На зображенні може бути: 15 людей, люди стоять та квітка   На зображенні може бути: 25 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 13 людей та люди стоять


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень