A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

День Святого Валентина

Дата: 15.02.2023 23:08
Кількість переглядів: 35

"Не закохуйся в обличчя, не закохуйся в вбрання,

а закохуйся в ту душу, що потрібна для життя!

Бо краса – це сон зрадливий, раз присниться- та й нема.

А душа – це все на світі, що потрібно для життя."

14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. У цей день на душі тепло, як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. У цей день прийнято дарувати символічні листівочки у формі серця, які висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. І хоча це свято, зазвичай, пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей.

З нагоди свята в Теребовлянському НРЦ відбулася пізнавально-розважальна програма «LOVE IS». П’ять пар з числа учнів Центру змагалися за титул «Валентин і Валентина». Різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості та тепла.

За підсумками конкурсів журі обрало «Найвеселішу пару», «Найзагадковішу пару», «Найромантичнішу пару», «Найгармонійнішу пару», а також «Валентина і Валентину».

Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес та яскравих вражень.

Тож, бажаємо усім щирого кохання, весняного почуття закоханості, добра і віри в майбутнє. Будьте щасливі!!!

Віримо в близьку Перемогу наших Збройних Сил! Це завдяки їм, нашим хоробрим захисникам, проведення таких заходів у школах можливі.

Слава ЗСУ!!!

Слава Україні!!!

      На зображенні може бути: 6 людей, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять, у приміщенні та текст «LOVE»На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять, повітряна кулька та у приміщенні   На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять, у приміщенні та текст «VE»На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 13 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 6 людей, дитина, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень