A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Тиждень доброчесності

Дата: 17.02.2023 20:43
Кількість переглядів: 41

Ми хочемо жити в доброчесному суспільстві, бо доброчесність пронизує абсолютно всі сфери нашого життя.

В рамках Тижня доброчесності, який проходив з 13.02-17.02.2023р. в Теребовлянському НРЦ, з учнями 3 – 4 класів проведено інтерактивну бесіду « Сім кольорів щастя і добра», під час якої вихователі разом з дітьми з ООП обговорили життєві ситуації, діти засвоїли поняття «доброчесність», обговорили поведінку свою в Центрі, її наслідки.

Для учнів 5 – 8 класів з ООП проведено круглий стіл «Що таке корупція?» Вихователі створили сприятливі пізнавальні умови для формування в учнів з ООП уявлення про соціальне явище корупції та шкоду, яку корупція завдає персонально кожній людині.

Для старшокласників 9 – 12 класів вихователі провели заняття « Конфлікт інтересів», на яких учні глибше познайомилися з поняттями «хабарництво», «зловживання» та «вимагання». Через практичні вправи вихованці набули вмінь та навичок виявляти прояви корупції у повсякденному житті . На завершення учні з ООП, разом зі своїми наставниками, створили колаж « Кодекс доброчесності класу».

      На зображенні може бути: 7 людей, дитина, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 12 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 17 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та текст   На зображенні може бути: 8 людей, люди сидять, люди стоять, у приміщенні та текст «кодекс доброчесность кодекс етика правила зако доброче CHOCTI кодекс доброчесность ස»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень