A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Година пам’яті «Вдячні за свободу».

Дата: 21.02.2023 09:00
Кількість переглядів: 42

«Вас пам’ятати будемо завжди

І з вами будемо боротись за країну:

За ту країну, де нема брехні,

За нашу й вашу мирну Україну…»

"Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні.

І ось XXI ст. Вибух непокори і гідності проти тих, хто ціною брехні і хворих амбіцій хотів повернути Україну назад в рабство. Та воля людей і прагнення до цивілізованого людського життя перемагає. Пророчі слова Т.Г.Шевченка підняли тих, хто ціною власного життя залишиться в пам’яті українського народу як герої «Небесної сотні».

З метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України у Теребовлянському НРЦ відбулася година пам’яті «Вдячні за свободу».

Педагоги та учні Центру пригадали трагічні події тих днів на Майдані і біля пам’ятника Героям Небесної Сотні, що у міському парку, вшанували їх світлу пам'ять хвилиною мовчання.

«Їх назвали «Небесною Сотнею» - українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській, загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним. Ми змінилися самі і змінили країну. І нехай там, на небі, вони усміхнуться разом з нами.

Слава Україні — Героям слава,

Слава Героям Майдану!

Слава новітнім Героям України!!!

      На зображенні може бути: 2 людини, екран та у приміщенні   На зображенні може бути: стоїть та екранНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, екран, у приміщенні та текст «12 счня 2014року року»   На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: 11 людей, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять, на відкритому повітрі, пам’ятник та текст «OBEY»На зображенні може бути: 14 людей, люди стоять, на відкритому повітрі та пам’ятник   На зображенні може бути: 14 людей, люди стоять, пам’ятник та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 9 людей, люди стоять та на відкритому повітрі   На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень