A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

учні 9 – 12 класів Теребовлянського НРЦ Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв.

Дата: 21.02.2023 09:10
Кількість переглядів: 43

Війна — це завжди руйнування, знищення, смерть. Культура, мистецтво — це творіння, життя. Культура і мистецтво важливі навіть в умовах війни. Нині, під час російсько-української війни, кожен українець боронить свій фронт: і не лише військовий, волонтерський, гуманітарний чи інформаційний, а й фронт мистецький. Саме через культуру до людей доноситься інформація, через пісні або театральні постановки можна окреслити і певну позицію.

Наші учні, як і багато інших випускників в Україні, стоять на порозі вибору професії. Адже попри війну життя продовжується, саме наше молоде покоління буде відроджувати, піднімати з колін вільну, незалежну Україну.

Однією з ефективних форм ознайомлення з різновидами професій є екскурсії. Величезний емоційний вплив на підлітка мають безпосередні контакти з людьми, захопленими своєю справою. Отримана інформація дозволяє активізувати професійне самовизначення школярів з ООП, розвивати пізнавальну активність та розширювати їх кругозір. Саме з такою метою учні 9 – 12 класів Теребовлянського НРЦ в рамках методичного тижня учителів трудового навчання та природничих дисциплін 20 лютого відвідали Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв.

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень