A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Акція «Зігрій солдата»

Дата: 25.02.2023 10:07
Кількість переглядів: 37

Сьогодні рівно рік , як наші захисники невпинно продовжують обороняти Україну від окупантів, а українці намагаються бути їхньою гідною опорою та підтримкою у тилу.

З настанням холодної пори наші військові дуже потребують окопних свічок. Такі свічки допомагають захисникам освітити бліндаж або укриття, підсушити одяг, зігрітися чи приготувати їжу. Для наших воїнів - це не просто свічка, це можливість мати гарячий чай або суп в обмежених окопних умовах.

У рамках методичного тижня вчителів трудового навчання і природничих дисциплін в Теребовлянському НРЦ започаткували акцію «Зігрій солдата». Долучилися всі працівники, учні, батьки, знайомі. Ми збирали матеріал, необхідний для виготовлення окопних свічок: бляшанки, гофрований картон, парафін, віск. На уроках трудового навчання та у вільний від занять час різали, скручували та заповняли картоном бляшані форми. На зібрані кошти закупили парафін. Отець Степан Манорик, настоятель церкви Зіслання Святого Духа, що у Теребовлі, люб’язно надав нам приміщення і допоміг заливати заготовки для окопних свічок. Педагогічний та учнівський колективи Центру в загальному виготовили 1600 окопних свічок. Свічки ми передали теребовлянським волонтерам, які доставили їх нашим захисникам.

Віримо та сподіваємося, що ці окопні свічки зігріють та врятують наших військових у холодну пору року. Для нас це не просто свічки – це символ подяки захисникам за все, що ми маємо завдяки їм!

У цей важкий та доленосний для України час ніхто не має бути байдужим, кожен повинен робити свій вклад у майбутню Перемогу, адже тільки разом ми неймовірно сильні!

Віримо в перемогу!

Слава Україні!

Героям Слава!

Разом до Перемоги!!!

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень