A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Вчителі гуманітарних дисциплін презентують свою професійну майстерність.

Дата: 07.03.2023 00:07
Кількість переглядів: 81

Сторінками життя Великого Кобзаря

Протягом тижня, з 06 по 10 березня 2023 року, в Теребовлянському НРЦ вчителі гуманітарних дисциплін презентують свою професійну майстерність.

День перший, 06 березня, розпочався з огляду книжкової виставки-інсталяції «На струнах Кобзаревої душі».

Вчителі української мови та літератури ознайомили школярів з особливими освітніми потребами з науковою, публіцистичною, художньою літературою, яка висвітлює життя і творчість Генія, Пророка, Світоча, Прометея українства, волі, сили духу, незалежності.

З допомогою цікавих бесід наставники розкрили перед ними правду, свободу, скорботу, велич Шевченкового Слова.

Гортаючи збірку «Кобзар» діти зрозуміли, що кожен рядок поезій пронизаний такою всеосяжною правдою, яка звучить сьогодні, як ніколи, актуально. Це Слово глибини, Слово вічності, Слово серця.

Перегляд виставки допоміг зрозуміти учням з ООП необхідність читання поезій Шевченка особливо тепер, у пору тяжкої, безжальної страшної агресії ворога, коли всі українці усвідомлюють віще слово Кобзаря, по-справжньому прислухаються до науки Учителя.

      На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні   На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні   На зображенні може бути: 2 людини, дитина, книга та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень