A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Шевченківські читання “В бібліотеку завітай, вірш Шевченка прочитай”

Дата: 09.03.2023 20:59
Кількість переглядів: 39

Тарас Шевченко – це не минуле, Тарас Шевченко – це сьогодення. Для України і в Україні він житиме вічно. Сьогодні, як ніколи, поет органічно злився зі своїм великим, нескореним народом і твердо ступає повсюди в нашій вільній державі.

З метою гідного вшанування пам’яті Тараса Григоровича Шевченка та популяризації його літературної спадщини у Теребовлянському НРЦ відбулися Шевченківські читання “В бібліотеку завітай, вірш Шевченка прочитай”, приурочені 209-й річниці від дня народження славного Кобзаря.

Учні початкових класів з ООП декламували твори Кобзаря, вiдкриваючи для себе щось нове у мудрих рядках його творчостi. Також глибше пізнали Шевченкову літературну спадщину, цінне духовне надбання, яке до сьогодні не втратило своєї актуальності.

Читаючи про Шевченка, знаючи його життєвий шлях та багатогранну творчість, ми даємо поету життя вічне, збагачуючи свій духовний світ. Актуальність Шевченкового слова, вболівання за долю України – те, що об’єднує всіх українців навколо безсмертного Кобзаря.

 

      На зображенні може бути: 4 людини, дитина та у приміщенні   На зображенні може бути: 3 людини, дитина, книга та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди стоять, книга та у приміщенні   На зображенні може бути: 6 людей, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенні   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень