A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Літературно-музичний калейдоскоп «Буде тобі, враже, як Шевченко скаже»

Дата: 10.03.2023 15:39
Кількість переглядів: 41

На четвертий день Тижня професійної майстерності учителі гуманітарних дисциплін підготували літературно-музичний калейдоскоп «Буде тобі, враже, як Шевченко скаже». Козак із булавою символізував давню велич і славу України і передав її молодим нащадкам. Його роль виконав випускник НРЦ Тимофій Яворський.

Сьогодні школярі декламували поезії, у яких висловили віру в Перемогу України, розкрили велич і силу Шевченкового слова у боротьбі проти ворожої навали. Велично звучали пісні і пісенно-танцювальні композиції на слова Великого Кобзаря. У такий спосіб учасники свята намагалися підтримати українців у війні проти росії. Слово Тараса – байрактар, знаряддя, що допомагає перемогти, підтримує силу духу воїнів у скрутну хвилину.

Дійство закінчилося піснею «Реве та стогне Дніпр широкий» у жестовому виконанні чоловічого хору Центру та вшануванням хвилиною мовчання українських синів і дочок, які відділи своє життя за волю та незалежність України.

      На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, екран та у приміщенніНа зображенні може бути: 16 людей, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень