A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Зустріч з представниками ДПТНЗ « Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму»

Дата: 14.03.2023 20:29
Кількість переглядів: 41

Сьогодні, 14.03.2023р., в актовій залі Теребовлянського НРЦ зібралися старшокласники на зустріч з представниками ДПТНЗ « Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму».

Гості розповідали учням з ООП про професії, з яких ведеться підготовка в училищі, за допомогою комп’ютерних презентацій продемонстрували учням навчальні майстерні різних професій, навчальні аудиторії, дипломні роботи студентів-випускників, які здобули професії: кравець, закрійник(модельєр, дизайнер одягу), квітникар-флорист, перукар, (перукар-модельєр), ознайомили з історією закладу та досягненнями студентів і педагогів у фаховій діяльності.

На завершення зустрічі наші учні отримали запрошення відвідати училище і в реальному режимі, а не заочно, ознайомитися з інформацією щодо вступу, навчання та професійного творчого зростання в стінах даного закладу професійної освіти.

      На зображенні може бути: 6 людей, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: у приміщенні   На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень