A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Хресна дорога

Дата: 30.03.2023 22:04
Кількість переглядів: 36

Кожен християнин повинен відчути бодай краплю того болю, що відчув наш Спаситель, йдучи на Голгофу. 30 березня 2023р. у стінах Теребовлянського НРЦ Хресною дорогою разом із Христом, крок за кроком, стація за стацією намагалися йти вихованці та педагоги закладу, роздумаючи при цьому над гнобленням Ісуса і щоразу переплітаючи у своїй уяві події, які відбуваються в Україні сьогодні. Кожну зупинку Хресної дороги діти співставляли з тернистим шляхом сьогодення, намагаючись донести у кожне серце муки і терпіння Христа, біль та сльози нашої України.

Але після темряви обов'язково настане світло, зло буде переможене. Адже молитва, якою молились по завершенні Хресної ходи, є найсильнішою, вона ладна перемогти будь - якого ворога та зло.

Вірмо в Перемогу, Воскресіння Ісуса Христа та нашу незламну Батьківщину - нашу Україну!

Слава Україні!!!

      На зображенні може бути: 9 людей, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та текст «стация имон киринеець допомагае нести хрест сусов1»   На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять, у приміщенні та текст «стация leye вдруте падае пд тягарем хреста»На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять, у приміщенні та текст «стация9 leye втрете падае пёд тягарем хреста»На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні   На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, у приміщенні та текст «господи, Ícyce A христе, сину божий, помилуй нас грішних.»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень