A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

«День Цивільного захисту»

Дата: 13.04.2023 17:37
Кількість переглядів: 43

З метою практичної перевірки рівня всебічної підготовки Теребовлянського НРЦ з цивільного захисту, закріплення теоретичних знань, умінь і навичок з цивільного захисту 13 квітня проведено «День Цивільного захисту».

Практична спрямованість заходів, що проводилися протягом дня, викликала неабиякий інтерес учнів з ООП , спонукала їх до поглиблення знань з цивільної оборони та здобуття практичних навичок захисту від наслідків надзвичайних ситуацій.

Медичні працівники Центру провели показові практичні заняття з надання домедичної допомоги постраждалим, тренування з використанням засобів індивідуального захисту.

За допомогою слайдової презентації «Правила поведінки з вибухонебезпечними предметами. Мінна безпека» та відеоролика «Рекомендації щодо дій населення під час виникнення надзвичайних ситуацій» учні з ООП закріпили свої знання та навички безпечної поведінки під час різних небезпечних ситуацій, усвідомили необхідність обов’язкового виконання встановлених правил безпеки в освітньому процесі, закріпили уміння щодо збереження та захисту здоров’я і життя під час НС.

      На зображенні може бути: 3 людини   На зображенні може бути: 2 людиниНа зображенні може бути: 2 людини   На зображенні може бути: 6 людейНа зображенні може бути: 10 людей   На зображенні може бути: 13 людейНа зображенні може бути: 3 людини   На зображенні може бути: 2 людини та лікарняНа зображенні може бути: 1 особа   На зображенні може бути: 9 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 8 людей та люди навчаються   На зображенні може бути: 8 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 1 особа   На зображенні може бути: 1 особаНа зображенні може бути: 2 людини та флейта   На зображенні може бути: 2 людини та флейтаНа зображенні може бути: 2 людини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень