A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

«Тиждень безпеки дитини»

Дата: 14.04.2023 19:10
Кількість переглядів: 43

З метою проведення профілактичної роботи серед учасників освітнього процесу щодо дотримання правил безпечної поведінки, формування вміння прогнозувати небезпечні ситуації та знаходити правильні рішення щодо безпечного виходу з цих ситуацій, прищеплення навичок обережної поведінки в надзвичайних ситуаціях та бережливого ставлення до збереження свого життя і здоров’я, життя оточуючих, підняття рівня інформаційно–просвітницької роботи з питань безпечної життєдіяльності учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану в Теребовлянському НРЦ з 10 по 14 квітня 2023 року проведено «Тиждень безпеки дитини».

Діяла розгорнута виставка книг та інших матеріалів з безпеки життєдіяльності «Про безпеку пам’ятай!», основною метою якої було формування в учнів з ООП свідомого ставлення до свого життя та здоров’я.

В рамках Тижня класні керівники на міні-бесідах обговорювали з учнями з ООП питання профілактики побутового травматизму, дитячого дорожньо – транспортного травматизму, пожежної безпеки, електробезпеки, правила поводження з газовими приладами, з незнайомими предметами та вибуховими речовинами. Вихователі груп провели з учнями: 1-4 класів гру « Подорож у світ безпеки», 5-9 класів - розмову « Мінна безпека. Що потрібно знати та виконувати», 10-12 класів - бесіду «Школа допомоги у небезпечних ситуаціях». Значна увага була приділена інформації з попередження уникнення уражень вибухонебезпечними предметами.

На завершення Тижня своїми малюнками на тему «Безпека і ми» учні Центру закликають однолітків дотримуватися правил БЖ, дорожнього руху та не порушувати їх.

      На зображенні може бути: 7 людей   На зображенні може бути: 9 людейНа зображенні може бути: 7 людей та люди навчаються   На зображенні може бути: 9 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 11 людей   На зображенні може бути: 17 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 8 людей та люди навчаються   Немає опису світлини.На зображенні може бути: карта   На зображенні може бути: 3 людиниНа зображенні може бути: 3 людини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень