A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

«У кого підручнику краще живеться?»

Дата: 20.04.2023 22:20
Кількість переглядів: 33

Книга – це найдорожчий скарб, який втілює в людину розум і доброчинність. Книга може впливати на людину, робити її іншою. Тому бібліотекарі закликають з повагою і любов’ю ставитися до книги!

Упродовж тижня 17.04-21.04.23р. у Теребовлянському НРЦ проходить рейд-перевірка шкільних підручників «У кого підручнику краще живеться?» У ході перевірки встановлено, що більшість учнів з ООП ставляться до збереження підручників відповідально, намагаються дбайливо ними користуватися.

Учні 5-7 класів з ООП відвідали книжкову лікарню, де надали першу допомогу постраждалим підручникам. Бібліотекар Центру Кисель Ірина познайомила дітей з основними правилами ремонту. Клей, ножиці - ось основні інструменти, за допомогою яких учні «лікували» книги. Під час роботи книжкової лікарні бібліотекар надавала учням консультації з правильної техніки збереження книги.

      На зображенні може бути: 2 людини та люди навчаються   На зображенні може бути: 3 людини, люди навчаються та книгаНа зображенні може бути: 2 людини, люди навчаються та дитяча іграшка   На зображенні може бути: 3 людини та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 3 людини та люди навчаються


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень