A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Тиждень дитячої книги

Дата: 20.04.2023 22:24
Кількість переглядів: 36

"Книга - чудо із чудес - хто читає, той перемагає".

Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає учням з ООП оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. Саме бібліотека допомагає залучати дітлахів до читання книжок.

Тиждень дитячої книги в Теребовлянському НРЦ став акцією з популяризації надбань національної та світової культури та сприяє поглибленню і розширенню читацьких інтересів учнів з ООП.

Розпочався тиждень дитячої та юнацької книги оглядом літературних новинок «Якщо ви не читаєте, то ми йдемо до вас» для різних вікових категорії дітей. Учні Теребовлянського НРЦ познайомилися з творчістю дитячих авторів, послухали уривки з книжок, дізналися багато цікавого про книжковий світ та їх героїв. Огляд літератури відбувся весело, пізнавально та корисно.

До зустрічі у бібліотеці!

      На зображенні може бути: 6 людей та люди навчаються   На зображенні може бути: 5 людей, люди навчаються та текст «GUARANT Streets Brooklyn»На зображенні може бути: 6 людей та люди навчаються   На зображенні може бути: 6 людей, люди навчаються та стілНа зображенні може бути: 2 людини та люди навчаються


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень