A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Учні з ООП 3-5 класів відвідали Теребовлянську Княжу Книгозбірню

Дата: 20.04.2023 22:28
Кількість переглядів: 41

Книга – мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів. Книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом інформації та базових знань.

В рамках Тижня дитячої і юнацької книги учні з ООП 3-5 класів 19 квітня 2023 року відвідали Теребовлянську Княжу Книгозбірню. Письменниця та директорка бібліотеки, Наталія Володимирівна, провела гостям цікаву екскурсію. Знайомство з бібліотекою перетворилось на справжнє свято. Учасники екскурсії слухали розповідь про книги та правила користування бібліотекою. Особливе захоплення викликали нові, яскраві книги, які діти з задоволенням переглядали і взяли почитати. Також учні з ООП побували в кімнаті - терапія іграшкою, отримали багато нових вражень та подарунки.

Усміхнені обличчя дітей та їх слова вдячності, свідчили про те, що їм дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія.

      На зображенні може бути: 3 людини та люди навчаються   На зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди навчаються, іграшка та капелюхНа зображенні може бути: 6 людей   На зображенні може бути: 5 людейНа зображенні може бути: 6 людей та дерево   На зображенні може бути: 8 людейНа зображенні може бути: 10 людей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень