A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Інформативно- просвітницький тренінг "Безпечний Інтернет".

Дата: 26.04.2023 14:12
Кількість переглядів: 33

Інтернет використовується майже у всіх сферах діяльності людини та може бути прекрасним місцем як для навчання, так і для відпочинку і спілкування з друзями. Але, як і весь реальний світ, мережа теж може бути небезпечна. Тренінг щодо безпечного користування Інтернетом є важливою складовою сучасної освіти, а особливо для дітей з ООП: важливо, щоб вони знали, як захистити себе від різних загроз, що існують онлайн.

З цією метою 24 квітня практичний психолог Оксана Тарка провела з учнями 5-6 класів інформативно- просвітницький тренінг "Безпечний Інтернет".

В ході проведення тренінгу учасники обговорили правила безпечної роботи в Інтернеті, про які важливо знати учням з ООП, мали можливість дізнатися про необхідність створення безпечних паролів, використання захисних програм та антивірусного програмного забезпечення, а також небезпеку шахрайства та кібербулінгу. Учні з ООП дізналися, як уникати небезпечних сайтів та додатків і захистити свою особисту інформацію в мережі.

      На зображенні може бути: 3 людини та люди навчаються   На зображенні може бути: 3 людини, люди навчаються та стілНа зображенні може бути: 3 людини, люди навчаються та шахи   На зображенні може бути: 5 людей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень