A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

"Для того, щоб зберегти природу рідного краю, потрібно починати з себе!"

Дата: 27.04.2023 22:59
Кількість переглядів: 36

"Для того, щоб зберегти природу рідного краю, потрібно починати з себе!" – такою була тема четвертого дня Тижня професійної майстерності вчителів початкових класів. Сьогодні був проведений екологічний десант "Чисте довкілля".

Учні з ООП та педагоги побували на Теребовлянській Замковій горі. Там учні вчилися правильно сортувати сміття, провівши екологічну гру «Сортуємо сміття», а також вчилися прибирати після себе, перебуваючи на природі. На завершення акції учні прибрали ділянку території Замку від сміття.

За добре виконану роботу всі учні отримали смаколики, якими поласували на природі. Із задоволенням від виконаної роботи та із новими знаннями про поведінку на природі всі повернулися в стіни рідного НРЦ з гарним настроєм та позитивними емоціями.

На зображенні може бути: 5 людей      На зображенні може бути: 2 людини, люди стріляють із круглого стенда та дерево   На зображенні може бути: 9 людей та текстНа зображенні може бути: 2 людини   На зображенні може бути: 2 людиниНа зображенні може бути: 2 людини та текст   На зображенні може бути: 10 людей, люди стріляють із круглого стенда, фризбі та траваНа зображенні може бути: 5 людей   На зображенні може бути: 8 людейНа зображенні може бути: 22 людини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень