A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Родинне свято «Українські обереги»

Дата: 09.05.2023 20:05
Кількість переглядів: 33

В Україні говорять: «Без сім’ї – немає щастя на землі». Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові і добра, тут вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду.

Впевнитися в цьому мали змогу учні 7 – В класу та батьки під час родинного свята «Українські обереги», яке провела класний керівник Сивульська Надія.

На святі діти з ООП співали пісні та читали вірші. До участі у святі були залучені також батьки. Під час свята діти ознайомилися з традиціями та звичаями українського народу, символами та оберегами. А також разом з батьками виготовили оберіг – сувенір у вигляді кухонної лопатки, дотримуючись народних традицій у використанні природних матеріалів.

Свято ще більше здружило та об'єднало учнів та батьків класу в єдиному родинному колі. Воно стало ще однією сходинкою у родинному єднанні.

      На зображенні може бути: 2 людини, люди навчаються, дитяча іграшка та текст   На зображенні може бути: 5 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 6 людей, люди навчаються та текст   На зображенні може бути: 5 людей, люди навчаються, книга, мереживо та текстНа зображенні може бути: 9 людей, люди навчаються та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень