A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Навчання-тренінг із застосування навчально-методичного комплексу «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття».

Дата: 10.05.2023 20:45
Кількість переглядів: 36

З 6 по 9 травня 2023р. в Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі національний тренер Lions Quest в Україні Інституту соціально-емоційної освіти Оксана Артеменко провела навчання-тренінг із застосування навчально-методичного комплексу «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття».

Педагоги НРЦ ознайомилися із завданнями програми Lions Quest, освоїли

методи викладання та стратегії СЕН в освітньому процесі, набули знань із

створення та підтримки навчального середовища, у центрі якого є позитивні стосунки між однолітками, учителями, родиною, суспільством.

      На зображенні може бути: 6 людей та текст   На зображенні може бути: 3 людини, люди навчаються та текстНа зображенні може бути: 8 людей, люди навчаються та текст   На зображенні може бути: 8 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 10 людей, люди навчаються та текст   Можливо, це ілюстрація blueprint та текстНа зображенні може бути: 7 людей, люди навчаються та текст   На зображенні може бути: 4 людини, люди навчаються, окуляри та лікарняМожливо, це ілюстрація морозиво та текст   На зображенні може бути: 4 людини, люди навчаються та текстНа зображенні може бути: 8 людей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень