A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Урочисте свято до Дня матері "Принесу тобі, мамо, всі квіти землі".

Дата: 12.05.2023 20:56
Кількість переглядів: 43

Мама - найрідніше, найкраще, найсвятіше слово для кожної дитини. Величезна, щира, глибока любов світиться в очах кожної людини, бо що може бути більшим, ніж любов матері до дитини і дитини до матері?

День Матері - це одне з найзворушливіших свят,тому що кожен із нас з дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, підтримає, завжди пробачить і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

12 травня 2023 року в Теребовлянському НРЦ відбулося урочисте свято до Дня матері "Принесу тобі, мамо, всі квіти землі".

Тепла, дружня атмосфера, приємні танцювально- пісенні подарунки та щирі посмішки дітей з ООП зробили цей весняний день по-справжньому яскравим та незабутнім і додали щасливих нот у життя всіх, хто прийняв участь в цьому урочистому і душевному святі.

Шановними гостями на святі були матері, представники влади та громадськості: отець Петро Мушинський; голова Теребовлянської громади Продан О. Й., який подарував вихованцям НРЦ фрукти; начальник Теребовлянської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Тернопільській області Билиця І.М.; керуюча Теребовлянським відділенням Приватбанку Ящук Л.М., яка подарувала для потреб школярів комп’ютер.

Щиро дякуємо гостям, які завітали до нас на свято. Нехай у Ваших домівках панують мир, спокій і затишок. Нехай Ваше життя буде безхмарним, а доля дарує Вам добрих, чуйних, хороших дітей та онуків!

Свята і вічна – матері любов,

Серця у мам горять теплом надії,

Тож збережи назавжди ту любов,

Хай мама лиш від щастя молодіє.

На зображенні може бути: 2 людини   На зображенні може бути: 3 людиниНа зображенні може бути: 4 людини, освітлення та текст   На зображенні може бути: 7 людей, освітлення та текстНа зображенні може бути: 8 людей, освітлення, поміст та текст   На зображенні може бути: 4 людини та освітленняНа зображенні може бути: 8 людей, освітлення та текст   Немає опису світлини.На зображенні може бути: 4 людини та освітлення   На зображенні може бути: 7 людей, освітлення та текстНа зображенні може бути: 8 людей, освітлення та текст   На зображенні може бути: 7 людей, освітлення та текстНа зображенні може бути: 7 людей, освітлення та текст   На зображенні може бути: 6 людей та освітленняНа зображенні може бути: 5 людей, освітлення та текст   На зображенні може бути: 13 людей, освітлення та текстНа зображенні може бути: 6 людей, освітлення, стіл та текст   На зображенні може бути: 4 людини, освітлення, поміст та текстНа зображенні може бути: 5 людей, освітлення, поміст та текст   На зображенні може бути: 10 людей та текстНа зображенні може бути: 6 людей, освітлення та текст   На зображенні може бути: 8 людей, освітлення, поміст та текстНа зображенні може бути: 5 людей, освітлення та текст   На зображенні може бути: 8 людей, освітлення та текстНа зображенні може бути: 5 людей, освітлення, поміст та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень