A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Години класного керівника

Дата: 18.05.2023 20:57
Кількість переглядів: 36

Життя і здоров'я людини - найдорожчий скарб. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто приводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть і життя. Як ми знаємо, з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя, потрібно завжди чітко дотримуватися встановлених Правил дорожнього руху.

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки учнів з ООП на дорогах та закріплення знань правил дорожнього руху у Теребовлянському НРЦ в рамках Глобального тижня безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому» були проведені години класного керівника: азбука доріг «Школа Світлофора», вікторина «Знай і вивчай правила дорожнього руху», вуличний марафон «Дорожні знаки та їх значення», які спрямовані на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

      На зображенні може бути: 6 людей, дитяча іграшка та текст   На зображенні може бути: 3 людини, люди навчаються та текстНа зображенні може бути: 2 людини, люди навчаються та текст   На зображенні може бути: 6 людей, люди навчаються, дитяча іграшка та текстНа зображенні може бути: 9 людей, вулиця та текст «A»   На зображенні може бути: 4 людини та текстНа зображенні може бути: 4 людини та текст   На зображенні може бути: 7 людей, люди навчаються та текстНа зображенні може бути: 4 людини, люди навчаються та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень