A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Родинне свято «Без родини - нема України»

Дата: 22.05.2023 20:38
Кількість переглядів: 39

Кажуть, що кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте.

Ми плекаємо талановитих дітей з ООП , які вплетуть у національній вінок цвіт свого таланту.

19 травня в стінах НРЦ відбулося цікаве та змістовне родинне свято «Без родини - нема України», яке провела класний керівник7-Б класу Руслана Габрук.

В ході свята учні з ООП виконали патріотичний танець, хор рук, звучали українські мелодії під супровід діатонічних дзвіночків, діти співали українські пісні та щиро висловлювали любов та шану найріднішим людям.

Батьки теж приймали активну участь: батько учениці Лисої Тані набув навичок марширування та спільно із хлопцями класу відтворили музичний малюнок «Запорізького маршу»; мами на дотик рук впізнавали своїх дітей, вчилися гри на діатонічних дзвіночках та спільно із своїми дітьми плели патріотичні браслети.

Родинне свято в Центрі – це нагода для всіх родин учнів зібратися у великій дружній шкільній родині, поспілкуватися, проявити свої здібності. Свято принесло всім присутнім радість, веселий настрій, усмішки на вустах дітей і дорослих.

      На зображенні може бути: 7 людей та люди навчаються   На зображенні може бути: 8 людейНа зображенні може бути: 6 людей та весілля   На зображенні може бути: 6 людей та весілляНа зображенні може бути: 5 людей   На зображенні може бути: 5 людей, лікарня, поміст та текстНа зображенні може бути: 9 людей   На зображенні може бути: 12 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 4 людини, люди навчаються, мереживо, дитяча іграшка та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень