A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Просвітницький урок «Геноцид кримськотатарського народу: історичні факти та спогади»

Дата: 22.05.2023 20:43
Кількість переглядів: 68

В Україні щорічно 18 травня відзначається День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Цього дня ми згадуємо понад 200 000 кримських татар, яких примусово вивезли з Криму в 1944 році. Для багатьох із них заслання обернулося поневірянням, голодом і врешті-решт смертю.

22 травня у Теребовлянському НРЦ проведено просвітницький урок «Геноцид кримськотатарського народу: історичні факти та спогади» з вшануванням пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Під час уроку учні з ООП звернулися до історичних передумов трагічних подій 18 травня 1944 року, розглянули поняття геноциду, депортації, толерантності та вшанували жертв депортації хвилиною мовчання.

Надзвичайно важливо не забувати про трагічні сторінки нашої історії. Пам'ятаємо про злочинні акції, які привели до масових людських жертв та завдали непоправної шкоди кримськотатарському народу.

      На зображенні може бути: 6 людей та люди навчаються   На зображенні може бути: 7 людейНа зображенні може бути: 8 людей та люди навчаються   На зображенні може бути: 5 людей, весілля та помістНа зображенні може бути: 7 людей, освітлення та весілля


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень