A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Урок пам’яті «Боже великий, єдиний, нам Україну храни!»

Дата: 24.05.2023 20:39
Кількість переглядів: 39

23 травня Україна відзначає «День Героя», день пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність Батьківщини, борців за її волю.

Цього дня в Теребовлянському НРЦ проведено урок пам’яті «Боже великий, єдиний, нам Україну храни!», на якому учні з ООП вшанували патріотів і мужніх захисників демократичних цінностей та національних інтересів України. Українські воїни щодня героїчно захищають рідну землю від російських окупантів та гідно продовжують справу своїх славних попередників – борців за волю України, лицарів Київської Русі, козаків, Січових Стрільців, воїнів ОУН, УПА і також героїв Небесної Сотні.

В цей День вшановуємо тих, хто вижив: оборонців Києва, Маріуполя, Бахмута…, які своїм прикладом показують жертовність в ім’я України.

Учні з ООП, педагоги вшанували хвилиною мовчання полеглих героїв за Україну та висловили щирі слова вдячності мужнім захисникам України сьогодення, котрі стали на захист нашої Батьківщини та, ризикуючи своїм життям, бережуть наш спокій і наше серце та серце рідної держави.

      На зображенні може бути: 7 людей, телевізор та текст   На зображенні може бути: 9 людей, люди навчаються та освітленняНа зображенні може бути: 10 людей та текст   На зображенні може бути: 5 людей, освітлення та динамікНа зображенні може бути: 8 людей   На зображенні може бути: 6 людей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень