A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Свято "Прощавай , початкова школо!"

Дата: 29.05.2023 20:01
Кількість переглядів: 80

Перехід дітей з початкової школи в середню - одна з важливих і незабутніх подій в житті як учнів так і першої вчительки, батьків.

26 травня учні 4- Б класу Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру підготували свято "Прощавай , початкова школо!" Діти з ООП перегорнули сторінки свого шкільного життя, згадали свої перші кроки, невдачі, перемоги, навчальні здобутки, із захватом та вдячністю декламували вірші, співали, танцювали, згадували, майстерно грали свої ролі на сцені. Сумно, адже відбулося прощання з першою вчителькою, зі звичними навчальними предметами, але водночас - весело від очікування літніх канікул.

Діти звернулися до своїх батьків, кожна дитина віддала шану та висловила слова подяки першій вчительці, а також хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих воїнів, які боронили неньку - Україну.

Гучними оплесками, добрими словами, щирими порадами вітала випускників початкової ланки адміністрація Центру. Директор Кацан М.Б. вручила дипломи четвертокласникам про закінчення початкової школи.

Свято закінчилося, але попереду ще нові горизонти. Останній дзвоник сповістить, що починаються канікули, а потім всі діти перейдуть до 5-го класу, де на них чекатимуть нові вчителі, свіжий багаж знань та безліч радісних, щасливих усмішок.

Щасливої життєвої дороги, дорогі діти!

         На зображенні може бути: 3 людиниНа зображенні може бути: 8 людей, освітлення та текст   На зображенні може бути: 3 людини, дитина та текст «диплом Û»На зображенні може бути: 3 людини   На зображенні може бути: 5 людейНа зображенні може бути: 2 людини, люди усміхаються та текст «диплом»   На зображенні може бути: 10 людей та текстНа зображенні може бути: 6 людей   На зображенні може бути: 2 людини, еустома та текст «диплом»На зображенні може бути: 3 людини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень