A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Перший урок

Дата: 04.09.2023 22:56
Кількість переглядів: 47

Перший урок в новому навчальному році – це завжди важлива подія як для учнів, так і для вчителів.

Саме тому педагоги Теребовлянського НРЦ належно підготувалися сьогодні до першої зустрічі після канікул з своїми вихованцями.

З учнями 1 – 4 класів вчителі спілкувалися на тему « Як ти? Повертаємось до школи». В розмові педагоги налаштовували дітей з ООП на позитивну зустріч із школою, друзями, вчителями. Пояснили учням, що таке ментальне здоров’я та як правильно про нього дбати. В ігровій формі діти з ООП вчилися справлятися із своїми страхами та невдачами та розвивали вміння опанувати себе та заспокоюватися.

Учні старших класів спілкувалися на тему « В єдності наша сила» та « Ніхто, окрім нас!» Говорили про мужність, обов’язок та героїзм – почуття захоплення подвигами українського народу з давна і до сьогодні. Обговорили правила взаємодопомоги, як зрозуміти проблеми один одного, вміння вчасно прийти на допомогу. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих учасників бойових дій, які віддали життя за незалежність українського держави.

              На зображенні може бути: 5 людей та текст       На зображенні може бути: 5 людей, дитина та текст «5678 10 T и RK? rpamoTa 團图6»На зображенні може бути: 6 людей, люди навчаються та текст «ведност нашасила Phordod актуальна красива сторична порадn учням Arpap лювати ожиц ΠΑΠΙΡ клей D HyPE клейти метелик»       На зображенні може бути: 18 людей, дитина, люди навчаються та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень