A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

«Увага! Діти - на дорозі!»

Дата: 06.09.2023 23:00
Кількість переглядів: 33

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.

З метою широкого залучення дітей з ООП до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, а також привернення уваги до проблеми безпеки дітей на дорозі в Теребовлянському НРЦ з 01.09.2023р. по 15.09. 2023р. проводяться профілактичні заходи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму під гаслом «Увага! Діти - на дорозі!».

Для учнів 5 – 12 класів проведено практикум «Надання першої допомоги потерпілим при ДТП». Розглядалися правила невідкладної допомоги при ДТП. Старшокласники переглянули коротке навчальне відео про види травм, види кровотеч та інші травми , які виникають при ДТП. Під час тренувальних вправ відпрацювали правила накладання тиснучих пов’язок та надання допомоги при непритомності.

На занятті з ціннісно – орієнтованої діяльності вихователі говорили з учнями про « Правила безпеки при переході вулиці», «Правила переходу дороги та перехрестя», «Учні – учасники дорожнього руху », «Дорожні знаки та їх значення».

Ми впевнені, що учні з ООП усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень