A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

"Спорт об'єднує всіх"

Дата: 08.09.2023 23:04
Кількість переглядів: 36

У Теребовлянському навчально – реабілітаційному центрі відбувся фізкультурно-оздоровчий захід "Спорт об'єднує всіх", приурочений Дню фізичної культури і спорту.

Для учнів 4-12 класів були організовані квести і змагання . Об'єднавшись в групи, діти вправлялися у виконанні спортивної руханки, яка активізувала їхні сили для участі у наступних локаціях: «Сила», «Стрибки», «Метання в ціль», «Обруч і скакалка», «Смуга перешкод», «Ритміка».

Гарний настрій учасників змагань допоміг розкрити кожному учню з ООП творчий хист у нестандартній обстановці і проявити свої найкращі якості.

Міцного здоров’я всім, краси і сили. Займайтесь фізкультурою і спортом!

              На зображенні може бути: 8 людей, люди танцюють та вулицяНа зображенні може бути: 4 людини       На зображенні може бути: 13 людей та люди займаються йогоюНа зображенні може бути: 14 людей, люди грають у волейбол, люди займаються йогою, гравці в футбол та люди грають у баскетбол       На зображенні може бути: 11 людей, люди грають у баскетбол та люди займаються йогоюНа зображенні може бути: 13 людей, люди грають у футбол, люди грають у баскетбол та гравці в футбол


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень