A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Профілактичні заходи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму під гаслом «Увага! Діти - на дорозі!»

Дата: 11.09.2023 23:09
Кількість переглядів: 134

З метою широкого залучення дітей з ООП до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, а також привернення уваги до проблеми безпеки дітей на дорозі, в Теребовлянському НРЦ, з 01.09.2023р. по 15.09. 2023р. проводяться профілактичні заходи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму під гаслом «Увага! Діти - на дорозі!».

Протягом тижня учні з ООП мали можливість якомога більше дізнатися про правила дорожнього руху України, дію світлофора, дорожніх знаків, права та обов'язки пішоходів тощо. Класними керівниками проведені години спілкування «Щоб не трапилось біди, правил дорожніх дотримуйся завжди», «Будь обережним на дорозі», «Безпечна дорога до школи», «Твій друг – безпечний дорожній рух!» та інші. Під час виховних годин вчителі використовували різноманітні та нестандартні форми та методи роботи, такі як: перегляд відео сюжетів, формулювання проблемних питань, складання пам’яток, читання та обговорення казок, відгадування загадок, виконання практичних завдань, різноманітні ігри, вікторини, тренінгові вправи.

Отже, учні з ООП вкотре переконалися, що знання правил дорожнього руху, уважність, обережність на дорогах – це запорука власної безпеки та безпеки оточуючих.

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень