A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Змагання «Україна від козацьких часів до сьогодення»

Дата: 28.09.2023 20:40
Кількість переглядів: 36

Незабаром Україна відзначає величні свята , які нероздільно пов’язані з військовими традиціями, героїзмом, історією, боротьбою за державність та незалежність - День захисника і захисниці України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

Традиційно, у переддень свята, з метою належного вшанування подвигу та самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню українському народу, у Теребовлянському НРЦ проведено змагання «Україна від козацьких часів до сьогодення». Участь в заході приймали 2 команди: «Сила нації» та «Сильні духом» . З неабиякою завзятістю учасники впоралися із конкурсними завданнями: «Влучний стрілець», «Медбрати», «Мужні руки», «Військова служба», а також відповідали на запитання вікторини про козаків. За результатами всіх конкурсів перемогу здобула команда «Сильні духом» .

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників і захисниць нашої Батьківщини! Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров’я і щастя! Мирного неба і Перемоги!

Дякуємо Вам, дорогі захисники і захисниці, за можливість жити й працювати під мирним небом. Миру Вам всім, любові і добра! Низький уклін Вам до землі!

Слава Україні!

Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень