A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

«Бібліотечний експрес»

Дата: 02.10.2023 20:38
Кількість переглядів: 35

Книги — наші вірні порадники, вони вчать нас мислити, відкривають нам невідоме. Своїй грамотності, освіченості ми зобов'язані книзі . Книга переносить нас в інші країни, епохи.

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у Теребовлянському НРЦ відбулася тематична лінійка заходів під назвою «Бібліотечний експрес».

25 вересня, з нагоди 85-річчя з дня народження І.П. Ґерети, для учнів 8 класів була представлена презентація «Велет духу, віри і любові». Діти ознайомилися з життєвим і творчим шляхом мистецтвознавця, фольклориста, етнографа, історика української культури, оборонця і будівничого Української церкви.

26 вересня на пізнавальний урок-екскурсію «Бібліотека – книжковий дім» у бібліотеку закладу завітали учні перших класів. Учні з ООП поринули в неймовірний книжковий світ, познайомилися з історією бібліотеки і її головною цінністю – книгою, навчилися усвідомлювати, як книги допомагають не тільки з цікавістю опановувати різні науки, але й вдосконалювати та розширювати знання; ознайомилися з правилами поведінки та читача бібліотеки.

27 вересня учні старших класів переглянули презентацію «Літературні цікавинки про письменників, героїв та бібліотеки», а також ознайомилися з книжковими новинками.

Яскравий книжковий світ здатен не лише навчати, а й дивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій. Тож до нових зустрічей у бібліотеці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень