A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Тиждень безпеки життєдіяльності під гаслом «Обережно - небезпека!»

Дата: 03.10.2023 20:42
Кількість переглядів: 59

Як же, хочеться усім нам, дорослим, вберегти своїх дітей від неприємностей, захистити від небезпеки, яка очікує на них на кожному кроці. Але чи можливо щохвилини бути поруч? Звичайно ні… Вихід один – навчити дітей правил безпечної поведінки, сформувати у них відповідні навички, щоб вони могли почуватися безпечно.

З 02.10.2023 року по 06.10.2023 року з метою формування в учнів з ООП свідомого ставлення до свого життя та здоров’я, популяризація основних правил безпеки життєдіяльності серед здобувачів освіти, розвиток в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя, виховання гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у школярів з ООП співчуття, бажання допомогти в Теребовлянському НРЦ розпочався Тиждень безпеки життєдіяльності під гаслом «Обережно - небезпека!».

Класними керівниками проведено хвилинки дискусій для учнів 1 – 4 класів « Будь обережний на вулиці і вдома» та інформаційну годину для учнів 5 – 12 класів «Вибухонебезпечні предмети. Дії при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів».

Сподіваємось, отримані знання обов‘язково дадуть свої плоди та допоможуть учням у разі надзвичайних ситуаціях опанувати себе, скористатися отриманими порадами і ні в якому разі не розгубитися, не панікувати, а діяти правильно, стримано, впевнено і рішуче.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень