A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Творча майстерня для дітей з особливими освітніми потребами під гаслом «Вервиця єднає»

Дата: 11.10.2023 22:24
Кількість переглядів: 35

Бути волонтером – важлива і відповідальна місія, адже саме активна позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє.

З початку війни  працівники Теребовлянського навчально-реабілітаційного  центру різними способами включилися у допомогу ЗСУ. Вчимо також  брати участь у формуванні нової долі країни та  підтримувати  наших  захисників  і учнів  Центру. Сьогодні, 10 жовтня, в рамках  Тижня професійної  майстерності вчителів природничо – математичного циклу і технологій,  педагоги  МО провели творчу майстерню для дітей з особливими освітніми потребами під гаслом «Вервиця єднає». Вчителька християнської етики Руслана Солонинка розповіла учням про історію вервички. І  особливо  наголосила  на  тому,  що  вона  є  сильним  християнським  оберегом  для  українських  захисників.

Учні Центру на майстер-класі вчилися плести вервиці під керівництвом вчительки технологій Наталії Стецули. Згодом їх освятять і передадуть на фронт воїнам Збройних Сил України, які боронять нашу землю.

Цікаво, що хрестики для вервиць  спеціально привезла для доброї справи добродійка Ірина із прочанської поїздки до Меджугор’я. Діти  та  вчителі плели  духовну зброю, використовуючи національні кольори – синій та жовтий -  з хорошим настроєм, з позитивом, з молитвою, вкладаючи  свою любов і тепло  сердець.  Ми віримо, що з молитвою ми переможемо зло і здобудемо довгоочікувану ПЕРЕМОГУ!

На зображенні може бути: 15 людей, люди навчаються та скрипка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень