A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Пам`ятаємо...

Дата: 10.05.2018 17:20
Кількість переглядів: 90

День пам'яті та примирення

08 травня 2018 р. вчитель історії Щуцький В.П. провів урок Пам’яті «Пам’ятаємо. Перемагаємо», приурочений Дню пам’яті і примирення та Дню Перемоги і вшануванню пам’яті жертв нацизму. Особливістю цього заходу було те, що проведений він був на військовому  меморіалі та  меморіалі  воїнів УПА. Вчитель в доступній формі розповів учням про роль українського народу у Другій Світові війні, про пам’ятні дати історичних подій тих часів. Свою шану загиблим і пам'ять про їхнє героїчне життя діти з особливими освітніми потребами виявили у покладанні квітів до меморіалу погиблих бійців за волю України.

Головний акцент був зроблений на тому, що це - дуже непростий День для розуму, душі і серця. Як і день, який наступить завтра... День спогадів і сліз. Невимовно страшно, що війна триває, і знову ллється кров захисників нашої землі, і сиротіють діти, які зростатимуть без батьків, без їхньої підтримки, любові і турботи. Як страшно, що люди не вчаться на жахіттях минулого, а привносять їх у сьогодення. Вічна пам'ять героям, що загинули, боронячи рідну землю, своїх дітей і близьких!!!

09  травня  керівник    гуртка  «Патріот»  провів  спортивні  змагання  між  учнями  Центру,  приурочені  73-й  річниці  Перемоги  над  нацизмом  у  Другій  світовій  війні.

Слава Героям України!

Вічна пам'ять всім загиблим у Другій Світовій війні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень