A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

«Мужність і відвага крізь покоління»

Дата: 09.05.2019 17:45
Кількість переглядів: 113

      На виконання Указу Президента України від 03 квітня 2019 року №99/2019 «Про відзначення у 2019 році дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75 річниці вигнання нацистів з України» та з метою вшанування подвигу українського народу у боротьбі за свободу, увічнення пам’яті загиблих у Другій світовій війні 07 травня 2019 року у Центрі було проведено загальношкільний тематичний захід «Мужність і відвага крізь покоління» під керівництвом учителя історії Щуцького В.П., який за допомогою мультимедійних слайдів допоміг учням перенестися у минулі тяжкі часи нашого народу та відчути героїзм, патріотизм нескореність українців.

     Захід пройшов у європейському дусі пам’яті та примирення. У кожного учасника заходу на грудях був прикріплений червоний мак, як символ пам’яті жертв війни. На фотослайдах  - графічне зображення з своєрідною алюзією: з одного боку воно уособлює квітку маку, з другого – кривавий слід від кулі. Поруч із квіткою розміщено дати початку і закінчення Другої світової війни – 1939-1945 – та гасло «Пам’ятаємо. Перемагаємо».

    Керівник гуртка «Патріот» Демчук  В.Т. провів військово-спортивні змагання, приурочені 74-й річниці перемоги у Другій світовій війні.

    На закінчення заходу учні та вчителі заспівали у жестовому виконанні пісню Ореста Лютого «Слава Україні». Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять жертв Другої світової війни.

       

       

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень