A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

День Гідності та Свободи.

Дата: 21.11.2023 21:16
Кількість переглядів: 11

Щороку в Україні 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи.

Цей день нагадує кожному із нас про патріотизм і мужність громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, бажання бути вільним у своєму виборі, мати гідне життя на рідній землі. Обраний українським народом шлях хоч і важкий, але незворотний .

Для учнів Теребовлянського НРЦ учителька історії Юлія Погріщук провела історичний діалог « Революція , що змінила країну» , де продемонстровано учням з ООП прагнення українців жити у країні, «де панують закон, а не свавілля; свобода, а не авторитаризм; демократія, а не диктатура», а також , що таке справжня воля.

Україна знову бореться за свою свободу та незалежність, захищаючись від агресора.

Учні з ООП вшанували хвилиною мовчання громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції, Революції Гідності, Героїв Небесної Сотні, загиблих учасників російсько-української війни, які віддали життя за наше майбутнє. Молимося за наших мужніх захисників, які нині виборюють право України бути суверенною та єдиною державою, і просимо у Бога, аби вони живими і здоровими якнайшвидше поверталися до рідних домівок.

Нехай у серці кожного українця завжди живе почуття гордості за нашу Велику Батьківщину! Пишаймось, що ми українці!

Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень