A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

День Святого Миколая.

Дата: 04.12.2023 21:42
Кількість переглядів: 44

Чарівний і довгоочікуваний день - день Святого Миколая.

У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! В цей день він почує та зрозуміє всі наші прохання і бажання ... Тільки молитися і просити треба щиро, від усієї душі, з жаром люблячого і спраглого серця в кожному слові нашому! Не дарма ж у цей день дарують подарунки та висловлюють найсвітліші побажання. Все, що ми бажаємо близьким людям, обов'язково збудеться!

За доброю традицією, напередодні свята добра та милосердя до вихованців Теребовлянського НРЦ завітали помічники Святого Миколая : Громадська організація «Весь світ в очах дитини», ПОП «Іванівське» та представники Теребовлянського відділення поліції Тернопільського району в Тернопільській області. Учні з ООП віддячили посланцям невеличкою концертною програмою та побажали гостям, щоб до кожного із них завітав Миколай та подарував багато добрих посмішок, щедрих подарунків та неймовірних чудес.

Не обійшлося на святі без вручення довгоочікуваних солодощів, смаколиків та подарунків, які стали для дітей смачною втіхою до свята.

На зображенні може бути: 3 людини, люди навчаються, натовп та текст «1 UKS FRANKFURT FOR UKR AINE»На зображенні може бути: 6 людейНа зображенні може бути: 6 людей, дитина та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень