A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Всеукраїнський тиждень права

Дата: 04.12.2023 21:45
Кількість переглядів: 40

Сьогодні, як ніколи актуальна співпраця закладів освіти з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей з ООП уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

Відтак в рамках «Всеукраїнського тижня права» з учнями Теребовлянського НРЦ відбулася зустріч з працівниками ювенальної превенції Теребовлянського відділення поліції Тернопільського району в Тернопільській області . Головною метою зустрічі було попередження протиправних дій з боку дітей та застереження їх від небезпеки. Розмова йшла про види правопорушень, які часто трапляються у шкільному середовищі та на вулиці, про правила безпечного поводження в Інтернеті, акцентувалась увага на видах відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення. Особливу увагу приділили темі булінгу в сучасному суспільстві. Зустріч пройшла у формі діалогу, всі отримали корисну інформації та погодились з тим, що безпека кожного залежить від нас самих.

По завершенні бесіди учні з ООП мали можливість ознайомитися із поліцейською машиною, з роботою рації та інших сигналів у патрульній машині та приміряли захисне спорядження поліцейських.

Вчителі та школярі Центру подякували гостям за цікавий пізнавальний діалог, зазначивши, що правова культура дуже важлива для підростаючого покоління.

На зображенні може бути: 1 особа та пуховик на гусячому пухуНа зображенні може бути: 4 людини та гірськолижний схилНа зображенні може бути: 3 людини та автомобільНа зображенні може бути: 6 людей, автомобіль та текстНа зображенні може бути: 3 людини та автомобільНа зображенні може бути: 4 людини та текстНа зображенні може бути: 6 людей та текстНа зображенні може бути: 6 людей, пуховик на гусячому пуху та текстНа зображенні може бути: 2 людини та текстНа зображенні може бути: 3 людини та текстНа зображенні може бути: 1 особа та дитинаНа зображенні може бути: 10 людей та текстНа зображенні може бути: 7 людей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень