A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Ми прийшли до Вас з Вертепом,

Дата: 21.12.2023 18:16
Кількість переглядів: 33

Ми прийшли до Вас з Вертепом,

З тою колядою, щоб вітати Вас усіх з ясною звіздою!

Бо народжений Ісус щиро нас вітає,

Щастя й радості для Вас з неба посилає!

Сьогодні, 21 грудня, шкільну родину Теребовлянського НРЦ зібрали учні 8-Б, 8-В та 10-Б класів, які під керівництвом класних керівників Юлії Корольчук, Надії Сивульської та Олександри Кріль підготували Вертеп «по-новому». Учні з ООП пов’язали історію свята народження Ісуса Христа з сучасними подіями в Україні. На заході лунали веселі колядки, віншування, а на завершення - учні та їх батьки смакували кутю, узвар, пампушки та інші традиційні смаколики, які є символом Різдва.

Учасники Вертепу бажають усім, щоб Вифлеємська зірка на небі засяяла кожному і світлом своїм осяяла наші душі, подарувала надію, зміцнила віру, запалила в серцях полум'я любові.

На зображенні може бути: 8 людей, освітлення та текстНа зображенні може бути: 5 людей, ялинка, освітлення та текстНа зображенні може бути: 7 людей, ялинка, освітлення та текстНа зображенні може бути: 6 людей, освітлення та текстНа зображенні може бути: 8 людей та текстНа зображенні може бути: 7 людей та текстНа зображенні може бути: 7 людей, освітлення та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень