A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Пришкільний оздоровчий табір відпочинку "Барвіночок"

Дата: 01.06.2024 21:35
Кількість переглядів: 19

Сьогодні, у перший день літа, розпочав свою діяльність пришкільний оздоровчий табір відпочинку "Барвіночок" на базі Теребовлянського НРЦ.

Розпочинати табірний день із ранкової зарядки є чудовою традицією, яка сприяє здоровому способу життя та створенню позитивного настрою на весь день. Саме тому, вчитель фізичної культури, Лучків І. І. організував ранкову зарядку, слідуючи шкільній традиції.

Для забезпечення психологічного комфорту та благополуччя дітей з особливими освітніми потребами, а також з метою поглиблення знань про їх права, шкільний психолог, Тарка О. Й. провела творче заняття "Чарівний світ дитинства".

Разом із вихователями Центру, учні з ООП продовжили наповнювати свій день яскравими емоціями, відвідавши заходи присвячені Дню захисту дітей, які проходили в різних локаціях міста.

Перший день у таборі завершився переглядом фільму, який допоміг учням створити приємну атмосферу перед сном та налаштуватися на наступний день, який принесе їм нові враження та випробування.

Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр у складі адміністрації, учнів та педагогів щиро дякує супермаркету "Студія м'яса" за чудовий жест-пригощання наших учнів морозивом. Ваша доброта і турбота створили неймовірно радісну атмосферу для дітей. Вони отримали море позитивних емоцій та задоволення від вашої уваги.

Велике спасибі магазину "Щодня" за організацію чудових розваг для наших дітей! Ваша ініціатива та гостинність подарували їм неймовірні враження та радість.

Ми висловлюємо слова щирої вдячності усім, хто подарував нашим дітям усмішки, щирі емоції та чудові враження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень