A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Під час уроку української мови учні 6-А класу ознайомилися з іменником, його ознаками та характеристикою, як частини мови.

Дата: 10.02.2022 19:23
Кількість переглядів: 68

Для чого нам потрібно вивчати рідну мову, учити частини мови? Правильно, щоб бути грамотними, поповнити свій словниковий запас, складати словосполучення, речення, висловлювати власні думки. Адже в нашій мові дуже багато слів. І крім наявних, повсякчас народжуються нові й нові слова.

Без іменників складно уявити наше мовлення – вони основа кожного сказаного нами речення. Тому дуже важливо вживати їх правильно.

Під час уроку української мови учні 6-А класу ознайомилися з іменником, його ознаками та характеристикою, як частини мови.

Тренувальні вправи, які учні виконували на уроці, систематизують знання з теми «ІМЕННИК», допомагають при виконанні завдань, заповнення таблиць, написанні творчих робіт, розвитку мовлення, творчої уяви школярів. Логічні й графічні завдання мають розвивальний характер та позитивний вплив на розвиток особистості школяра з особливими освітніми потребами.

На зображенні може бути: 1 особа       На зображенні може бути: особа, дитина та у приміщенні

На зображенні може бути: 1 особа, дитина та стоїть       На зображенні може бути: особа та дитина

На зображенні може бути: 1 особа та стоїть       На зображенні може бути: 1 особа

На зображенні може бути: телефон


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень