A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Предметний тиждень методичного об’єднання вчителів корекційно-розвиткової роботи

Дата: 11.12.2020 19:56
Кількість переглядів: 63

Предметний тиждень методичного об’єднання вчителів корекційно-розвиткової роботи

З 07.12.20 по 11.12.20 року у Теребовлянському НРЦ проходив предметний тиждень методичного об’єднання вчителів корекційно-розвиткової роботи. В рамках тижня вчителями МО проведено ряд заходів.

У понеділок, 07.12.2020 року, відбулася виставка новинок методичної літератури з питань організації корекційно-розвиткової роботи з учнями із особливими освітніми потребами, зі старшокласниками - гра «Фотофішка», приурочена профілактиці ВІЛ/СНІДу та ризикованої поведінки серед вихованців.

У вівторок, 08.12.2020 року, згідно плану проведення предметного тижня, з учнями старших класів проведено гру-квест «Що таке права людини? Чому вони важливі?» Обрана тематика збагатила і розширила знання вихованців про права і обов’язки, які знадобляться їм у майбутньому дорослому житті. За підсумками гри перемогла команда «Законознавці».

Четвер, 09.12 - день відкритих дверей. Вчителі методичного об’єднання провели відкриті уроки та корекційні заняття.

На індивідуальному занятті з ученицею 3-А класу Рудачик Соломією вчитель Жанна Катіна опрацювала тему «Корекція вимови [К], лексична тема «У їдальні».

Лідія Демчук провела підгрупове заняття з корекції мовлення у 3-Б класі з теми «Автоматизація вимови [Ш], лексична тема «Транспорт».

На підгруповому занятті з розвитку мовлення у 3-В класі Оксана Ломакіна працювала над темою «Співвідношення букви і [В] з опорою на лексичну тему «Зимові дитячі забави» та складанням повідомлення «Ми ліпимо снігову бабу».

Руслана Габрук на індивідуальному занятті з учнем 1-А класу Барною Олегом корегувала звуковимову [Т] та працювала над розвитком слухового сприймання під час лексичної теми «Магазин. Фрукти».

З учнем 5-А класу Раликом Денисом вчитель Ігор Федорчук опрацював звуковимову [Ш] та лексичну тему «Зима».

Учитель ЛФК Ігор Тригук формував поставу та координував рухи учнів 4-Б класу під час «Рухливих та народних ігор».

Роман Коломієць провів урок музики у 5-Б класі на тему «Екранні види мистецтва: кіно, відео, телебачення як мистецтво і засіб комунікації».

11.12.20 року підведено підсумки предметного тижня та окреслено стратегію подальшої діяльності МО вчителів корекційно-розвиткової роботи.

       

       

       

                                              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень