A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Промайнув ще один навчальний рік

Дата: 10.06.2021 20:05
Кількість переглядів: 99

 

Нічого в світі вічного немає,

Усе колись з’являється й зникає,

Це знають всі, і це не зміниться ніколи.

Лише одне є вічне – шлях до школи.

Промайнув ще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника, який пролунав у Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі 9 червня. Це чудова шкільна традиція і для учнів, і для вчителів, тепле родинне свято для усієї нашої шкільної родини.

Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття заходу. З теплими словами привітань до усіх присутніх та випускників звернулася директор Центру Кацан Марія Богданівна, яка відзначила успіхи та досягнення учнів і вчителів закладу, вручила Почесні грамоти та Подяки найкращим, яких гучними оплесками вітали всі присутні. Слова благословення виголосили отці Володимир та Святослав.

Багато теплих слів звучало у цей день від четвертокласників, першокласниів, класних керівників випускників, представників батьківського колективу.

Зворушливо звучав шкільний вальс, на хвилях якого кружляли випускники. Для них це були останні хвилини безтурботного дитинства.

Вітаємо випускників, учнів, батьків та учителів із успішним завершенням 2020/2021 навчального року, бажаємо вдало провести літні канікули та з новими силами розпочати вже новий навчальний рік!

       

       

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень