A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Мовознавча вікторина

Дата: 25.11.2020 20:22
Кількість переглядів: 84

Багата і барвиста мова українського народу. Мова – духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях. Рідне слово – невмируще джерело, з якого ми пізнаємо навколишній світ, свою родину, свій народ.
      Рідній мові та рідному українському слову був присвячений другий день предметного тижня гуманітарних дисциплін. У цей день вихованці Центру, беручи участь у мовознавчій вікторині, здійснили «Подорож океаном рідної мови». В запеклих словесних поєдинках змагалися за перемогу команди «Мовознавці» та «Словограй». Гравці мірялися своїми знаннями з української мови та усної народної творчості у турах вікторини: «Народ скаже, як зав’яже», «Знавці українських прислів’їв та приказок», «Знавці фразеологізмів», «Брейн-ринг», «Мовне асорті», «Словникар», «І чужого навчайтесь, і свого не цурайтесь», «Відгадайко», «Я прислів’я добре знаю – їх я легко відгадаю». 
      За підсумками проведених конкурсів команда-переможниця та активні гравці отримали грамоти. Дякуємо усім учасникам мовознавчої вікторини. Сподіваємося, що сьогоднішній день додав ще кілька краплинок любові до української мови у ваші юні душі.  Шануйте і любіть рідну мову, піклуйтеся про неї, захищайте, розкривайте для себе її велич й могутню силу. Збережіть її в усій чудовій красі для себе й наступних поколінь!

       

       

              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень