A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Тиждень педагогічної майстерності вихователів Теребовлянського НРЦ

Дата: 20.11.2018 21:40
Кількість переглядів: 178

Тиждень педагогічної майстерності вихователів Теребовлянського НРЦ

Згідно плану роботи Центру, в період з 12.11.18 по 16.11.18 р., в навчальному закладі проходив методичний тиждень педагогічної майстерності вихователів.  

Основним завданням проведення Тижня є розвиток ініціативи та творчого пошуку педагогічних ідей, демонстрування та обмін перспективним педагогічним досвідом, секретами власної педагогічної майстерності.

Робота Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сторони діяльності вихователів та учнів, були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів.  

Методичний тиждень цього року пройшов під гаслом: "Зроби крок до толерантності". Кожен день   Тижня  мав свою назву, відповідно до якої проводилися загальношкільні  заходи та  виховні заняття  під керівництвом вихователів та лідерів учнівського самоврядування.

ПОНЕДІЛОК        ДЕНЬ ТАКТОВНОСТІ

ВІВТОРОК           ДЕНЬ ГАРМОНІЇ ТА ТВОРЧОСТІ

СЕРЕДА               ДЕНЬ БЛАГОДІЙНОСТІ

ЧЕТВЕР               ДЕНЬ ПРАВА

П’ЯТНИЦЯ         ДЕНЬ ЄДНОСТІ

Стартував тиждень з виховного  заходу «Крок до толерантності»,  під час якого  школярі мали змогу  переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості  та милосердя .  

Робота  шкільної пошти «Скринька добрих слів»   стала гарною нагодою  порозумітися і подружитися в шкільній родині.    

       

У вівторок,13.11, була організована виставка творчих робіт «Наша планета Земля», вернісаж малюнків «Толерантність очима дітей». Учні мали змогу проявити свій талант, творчу фантазію та художні здібності.            

       

       

О 18:00 год., вихователь VIII виховної групи Корольчук-Лях Ю.І. запросила  педагогів на заняття творчої майстерні «Веселі ідейки».   Заняття пройшло у дружній атмосфері з використанням елементів Нової української школи. Виготовлення  святкових ліхтариків перетворилось на творчу студію, де учні працювали із задоволенням,  фантазували, ділились враженнями та мріями.              

       

       

У середу,14.11, в теплій родинній атмосфері відбулася  благодійна акція «Солодкий HANDMADE». Кошти, отримані від продажу солодощів ,будуть направлені для підтримки та розвитку  шкільних проектів.        

       

       

З  метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин,  у четвер,15.11,  психологічна служба Центру презентувала відеоролик « Я і толерантність» . Учні  уважно переглянули  фільм, обговорили побачене, акцентуючи увагу на тому, що треба жити дружно, поважати тих хто поряд, бути толерантними.      

       

 Цікаво і нестандартно провела  виховне  заняття з учнями початкових класів вихователь Галамай О.С.  Сюжетно-рольова гра «Мої права та обов’язки»  виявилася  дуже повчальною, викликала учнів на відверту розмову.              

       

       

Фінальним акордом методичного тижня став флешмоб «Стрічка єдності», який справив   незабутнє враження на школярів та колектив Центру.  

Вихователі та учні старших класів  хотіли у такий спосіб ще раз звернути увагу, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові. І завершив методичний тиждень педагогічний ринг, на якому були підведені підсумки, внесені пропозиції щодо втілення принципів толерантності в концепцію Нової Української Школи.  

       

Тиждень  пройшов активно, весело,творчо та толерантно!  Маємо надію, що розмови про толерантність не залишаться  поза увагою учнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень