A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

На заняті творчої майстерні, яке відбулося в 1-Б класі, діти мали змогу виготовити новорічну іграшку з фоамірану.

Дата: 30.11.2021 21:46
Кількість переглядів: 66

Завтра у наші вікна постукає зима-чарівниця. І вже зовсім скоро вона подарує нам чудові Новорічні свята, які є улюбленим часом дітвори. Вони постають у дитячій уяві, як чарівна, магічна казка. І ця казка починається з ялинки, прикрашеної маленькою іграшкою. Кульки, зірочки, шишечки, фігурки звіряток – традиційне «вбрання» для наших новорічних красунь. Без них і свято вже не свято, і деревце виглядало б сумно.

Сьогодні не складно придбати новорічні іграшки на будь-який смак, але набагато цікавіше зробити власними руками, вкладаючи в роботу частинку своєї душі.

Саме тому на заняті творчої майстерні, яке відбулося 30 листопада в 1-Б класі, діти мали змогу виготовити новорічну іграшку з фоамірану, щоб згодом прикрасити ялинку у своїй класній кімнаті. Творчим процесом керувала вихователь Срібна Г.Б., а маленькі школярики уважно виконували її настанови. Всі учні працювали злагоджено, кожен проявив власну фантазію, але найголовніше те, що кожна іграшка була виготовлена з любов’ю та від щирого серця!

На зображенні може бути: 1 особа, у приміщенні та текст «SHOT ON REDMI NOTE 5 MI DUAL CAMERA»       На зображенні може бути: 4 людини, дитина, люди стоять та текст «234 4 2 3 610 originals 1R SHOT ON REDMI NOTE 5 MI DUAL CAMERA»

На зображенні може бути: особа, дитина та у приміщенні       На зображенні може бути: особа, дитина, у приміщенні та текст «SHOT ON REDMI NOTE 5 MI DUAL CAMERA»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень