A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Школярі 9-Б класу, вивчаючи тему «Природа електричного струму в розчинах і розплавах електролітів. Закон Фарадея для електролізу», дізналися про особливості проходження електричного струму крізь рідини, його практичне застосування для добування кисню

Дата: 07.12.2021 21:57
Кількість переглядів: 80

Електричний струм - невід’ємна частина нашого життя. Про його походження, умови виникнення та дію учні дізнаються на уроках фізики в закладі освіти.

Сьогодні, 7 грудня, школярі 9-Б класу, вивчаючи тему «Природа електричного струму в розчинах і розплавах електролітів. Закон Фарадея для електролізу», дізналися про особливості проходження електричного струму крізь рідини, його практичне застосування для добування кисню та водню з води.

Експериментальним шляхом, склавши електричне коло з розчином мідного купоросу, учні перевірили закон електролізу Фарадея. Діти удосконалили вміння застосовувати набуті знання при розв’язуванні задач.

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенні       На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенні

На зображенні може бути: 5 людей та у приміщенні       На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, люди сидять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень