A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

Працівники ювенальної превенції Теребовлянського відділу поліції організували для учнів нашого Центру цікавий та насичений захід

Дата: 01.06.2021 21:59
Кількість переглядів: 82

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського, здійснення їх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зростали здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. З цією метою сьогодні працівники ювенальної превенції Теребовлянського відділу поліції організували для учнів нашого Центру цікавий та насичений захід.

Спочатку працівники поліції розповіли учням основні правила безпеки на дорозі, звернули увагу на відповідальності пішоходів, а також вручили кожній дитині світловідбивні браслети. Далі пройшов огляд поліцейського автомобіля. Школярі залюбки фотографувалися поруч з ним та мали змогу роздивитись устаткування патрульної машини. З особливим захопленням вихованці спостерігали за вправністю службової собаки, продемонстрованої кінологом. Чотирилапа красуня Емма показала свої вміння з виконання голосових та жестових команд, долання перешкод та знаходження різних речей. Не менш цікавим для дітей був огляд пожежної машини та її устаткування. Діти отримали багато корисної інформації про складну професію пожежника. Наступним етапом була екскурсія приміщенням Державної міграційної служби України, яку люб’язно провів начальник Теребовлянського районного сектору Ваньо В.М.. Учні дізналися про специфіку роботи служби, етапи оформлення паспорта громадянина України та документів для виїзду за кордон, оглянули примірники документів. На завершення учнів чекав сюрприз – солодкий стіл та аквагрим.

Від імені наших вихованців хочемо висловити вдячність інспекторам Ювенальної превенції Теребовлянського відділу поліції за чудове свято, а також працівникам Теребовлянського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області, Теребовлянського районного сектору ДМС України, Теребовлянського відділу ДСНС України у Тернопільській області. Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, ви подарували дітям з особливими освітніми потребами гарний настрій та багато цікавих емоцій.

       

       

       

       

       

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень