A A A K K K
людям із порушенням зору
Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр
Тернопільська область

«Діти, книга, бібліотека»

Дата: 18.10.2019 22:03
Кількість переглядів: 392

Знаю, я потрібна всім:
І дорослим, і малим.
Всіх я розуму учу, 
хоч сама завжди мовчу.
В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек Кісель І.П., бібліотекар Центру, провела з дітьми бесіду «Діти, книга, бібліотека». В актовому залі вона зібрала вихованців закладу, щоб поговорити про книги та ставлення до них, любов до читання та відвідування бібліотеки.
Дружба з книгою — це щоденне свято, бо саме вона, наша мудра порадниця, веде нас у дивовижний і чудовий світ, знайомлячи з різними людьми. Книга… Така маленька — і така велика. Жодного дня не пройде, щоб ми не звернулись до неї.
Під час заходу діти пригадували прислів’я, розповідали вірші та правила поводження з книгами, ділились враженнями про вподобані твори.
Бібліотекар наголосила школярам, що потрібно розвивати та поглиблювати любов до читання. Адже читаючи книги, ми стаємо мудрішими, добрішими, світлішими, довідуємося багато цікавого про сучасність і давно минулі часи. Люди завжди поважали книгу як неоціненне джерело знань.
На завершення заходу діти презентували малюнки, які підготували для конкурсу «Бібліотека очима дітей», а також світлини «Я і моя улюблена книга».
Тож, друзі, поважайте книжки, читайте й отримуйте знання. Добра книга — це завжди гарний друг!

       

       

       

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень